Trendler
01
Sosyal Sorumluluk Nedir?
Sosyal sorumluluk nedir, bireylerin ve kurumların toplum üzerindeki etkilerini dikkate alarak, topluma katkıda bulunmayı ve etik davranışlar sergilemeyi hedefleyen bir kavramdır. Çevresel, ekonomik, etik ve sosyal sorumluluk bileşenleri, toplumsal refahı artırmayı amaçlar. Sosyal sorumluluk, toplumsal refahı artırır, itibar ve güven sağlar, uzun vadeli başarıyı destekler ve çalışan memnuniyetini artırır.
Temmuz 10
02
Bootstrap Nedir?
Bootstrap nedir, modern web geliştirme dünyasında yaygın olarak kullanılan, açık kaynaklı bir ön uç çerçevesidir. Duyarlı tasarım, kullanıma hazır bileşenler, grid sistemi ve kapsamlı dokümantasyon gibi özellikleri ile öne çıkar.
Eylül 16
03
Discord Nedir?
Discord nedir, ilk olarak oyuncular için geliştirilmiş ancak zamanla geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden bir çevrimiçi iletişim platformudur. Sunucular, kanallar, sesli ve görüntülü sohbet, dosya paylaşımı ve bot entegrasyonları gibi çeşitli özellikler sunar. Eğitim, iş dünyası, topluluk yönetimi ve kişisel iletişim gibi birçok alanda kullanılabilir.
Ekim 28
04
Kullanıcıların Yaptığı Diğer Aramalar
“Kullanıcıların Yaptığı Diğer Aramalar” veya “Kullanıcılar Bunları Da Soruyor” Google özelliği, kullanıcıların arama sorgularına benzer aramaları gösteren bir özelliktir. Kullanıcılar, Google'da bir arama yaptıklarında, altında “Kullanıcıların Yaptığı Diğer Aramalar” başlığı altında benzer arama önerileri görebilirler.
Ağustos 21
05
Stres Neden Olur?
Stres kelimesi neredeyse herkes için korkulu bir rüyadır. Stres nedenleri farklı da olsa pek çok insan gündelik hayatında streslerle baş etmeye çalışır. Peki bizler hayatımızın pek çok döneminde yıpratıcı sorunlardan biri olarak gördüğümüz stresle ilgili ne kadar bilgiye sahibiz?
Şubat 23
06
Siber Güvenliğe Giriş
Siber Güvenlik Nedir?Siber güvenlik, siber ortamlarda karşılaşılabilecek tehdit ve tehlikeler ile oluşabilecek riskleri önceden öngörüp bunlara karşı önceden önlem alma girişimidir.Ulusal stratejide siber güvenlik; “siber uzayı oluşturan bilişim sistemlerinin saldırılardan korunmasını, bu ortamda işlenen bilgi/verinin gizlilik, bütünlük ve erişilebilirliğinin güvence altına alınmasını, saldırıların ve siber güvenlik olaylarının tespit edilmesini, bu tespitlere karşı tepki mekanizmalarının devreye alınmasını ve sonrasında ise sistemlerin yaşanan siber güvenlik olayı öncesi durumlarına geri döndürülmesi” olarak tanımlanmıştır.
Ağustos 12
Daha Fazla
Loading...