Trendler
01
JavaScript Nedir?
JavaScript nedir, web sayfalarına dinamik ve etkileşimli özellikler eklemek için kullanılan popüler bir programlama dilidir. 1995 yılında geliştirilen ve günümüzde hem istemci hem de sunucu tarafında kullanılan JavaScript, kolay öğrenilebilirliği, geniş topluluğu ve zengin kütüphane desteği ile dikkat çeker. Web geliştirme, mobil uygulama geliştirme, sunucu tarafı geliştirme ve oyun geliştirme gibi çeşitli alanlarda yaygın olarak kullanılır.
Ekim 13
02
Tasarımcının Kendisine Sorması Gereken Sorular
Tasarımcıların kendisine sorması gereken sorular ,yaratıcı süreçlerinde ve tasarım kararlarında derinlemesine düşünmeleri gereken bir dizi önemli soruyla karşı karşıyadır. Kullanıcı ihtiyaçlarına nasıl yanıt verileceği, tasarımın fonksiyonel performansı, estetik ve görsel tasarım kararları, kullanıcı deneyimi, sürdürülebilirlik ve etik ilkeler, yaratıcılık ve inovasyon, veri kullanımı, işbirlikleri ve takım çalışması gibi konular, tasarımcının karar verme sürecinde kritik bir rol oynar.
Mayıs 10
03
Headhunter Nedir?
Headhunter nedir, özellikle üst düzey pozisyonlar veya spesifik yeteneklere sahip profesyoneller için nitelikli adayları bulmaya odaklanan özel işe alım uzmanlarıdır. İşverenler için zaman ve kaynak tasarrufu sağlarken, en uygun adayları hızlı bir şekilde belirler ve işe yerleştirirler.
Ağustos 15
04
Empati Nedir?
Empati nedir, başkalarının duygusal durumunu anlamaya çalışma ve onların perspektifinden olaylara bakma yeteneği olarak tanımlanabilir, insan ilişkilerinde derin anlayış sağlar.
Şubat 23
05
WeTransfer Nedir?
WeTransfer nedir, kullanıcıların büyük dosyaları hızlı ve güvenli bir şekilde paylaşmasına olanak tanıyan bir dosya aktarım hizmetidir. Basit ve kullanıcı dostu arayüzü, 2 GB'a kadar ücretsiz dosya paylaşımı, 200 GB'a kadar büyük dosya transferi imkanı sunan Pro sürümü ve güvenli bağlantı özellikleriyle öne çıkar.
Kasım 03
06
Acces Point Nedir?
Türkçe karşılığı “Erişim Noktası” olan Access Point teknolojisi, mevcut ağ yapısının erişim potansiyelini arttırmak ve kablolu olan erişimi kablosuz şekilde erişime açmak için kullanılan donanımlardır. Kablosuz modemlerle benzer prensipler üzerine çalışan bu cihazlar, tek başlarına modem olarak kullanamazlar. Genel olarak iç ortamlar ve dış ortamlara yönelik iki kategoride üretimi yapılan Access Point modelleri kapsamında farklı ihtiyaçlara yönelik alternatifler yer almaktadır. Bu konuda en çok sorulan sorulardan birini de duyar gibiyim ? İnternet erişimini kablo ile kullanıyorum bunu kablosuz hale nasıl çevirebilirim? Bunun cevabı da bir access point kurulup yapılandırılarak sağlanır.
Mart 31
Daha Fazla
Loading...