Trendler
01
Cisco Nedir? Nasıl Kullanılır?
Günümüzde iletişim ve veri aktarımı giderek daha karmaşık hale gelirken, organizasyonlar ve bireyler arasında ağların güçlü ve güvenilir olmasını büyük önemsiyoruz. Cisco, bu alanda lider bir şirket olarak, ağ teknolojilerinde çeşitli çözümler sunan bir markadır.
Kasım 29
02
Type-C Nedir? Diğer USB’lerden Ne Farkı Var?
Type-C nedir? Diğer USB’lerden ne farkı var, ters çevrilebilir ve kompakt bir tasarıma sahip olan, yüksek hızda veri aktarımı ve güçlü güç dağıtımı sağlayan modern bir bağlantı standardıdır. Type-C, USB 3.1 ve 3.2 standartlarıyla uyumlu olarak 10 Gbps veya daha yüksek hızlarda veri aktarımı yapabilir ve USB Power Delivery standardı ile 100 watt'a kadar güç sağlayabilir. Type-C'nin çok yönlü kullanımı, aynı port üzerinden veri, ses, video ve güç aktarımını destekler.
Kasım 03
03
Ember Nedir?
Ember.js, açık kaynaklı bir JavaScript framework'üdür ve özellikle web uygulamaları geliştirmek için kullanılır. Ember, dinamik ve zengin kullanıcı deneyimleri sunmak üzere tasarlanmıştır. İşte Ember.js'in genel özellikleri ve kullanım alanlarına dair bilgiler:
Aralık 16
04
SAR Değeri Nedir?
SAR değeri nedir, kablosuz cihazların yaydığı radyo frekansı enerjisinin insan vücudu tarafından ne kadar emildiğini ölçen bir değerdir. Özellikle cep telefonları için önemli olan bu değer, cihazların güvenliği ve sağlık üzerindeki potansiyel etkilerini değerlendirmede kullanılır. SAR değeri yüksek cihazlar, daha fazla elektromanyetik radyasyon yayar, bu da uzun vadede sağlık sorunlarına yol açabilir.
Kasım 03
05
Microsoft PowerShell Nedir? Ne İşe Yarar?
Microsoft PowerShell nedir? Ne işe yarar, sistem yönetimi ve otomasyonu için geliştirilmiş güçlü bir komut satırı aracı ve betik dilidir. Nesne tabanlı yapısı, genişletilebilirliği ve platform bağımsız çalışabilmesi ile dikkat çeken PowerShell, sistem yöneticileri ve geliştiriciler tarafından geniş bir kullanım alanına sahiptir.
Ekim 26
06
Visual Studio Code Nedir?
Visual Studio Code nedir, Microsoft tarafından geliştirilen açık kaynaklı ve platformlar arası bir kaynak kod düzenleyicisidir. Geniş eklenti desteği, entegre terminal, akıllı kod tamamlama, güçlü hata ayıklama araçları ve kaynak kontrol entegrasyonu gibi özelliklerle donatılmıştır. Web, mobil uygulama, veritabanı yönetimi ve bulut/DevOps gibi çeşitli yazılım geliştirme alanlarında kullanılır. VS Code, hafif ve hızlı yapısı ile geliştiricilere esnek ve güçlü bir kod düzenleme ortamı sunar.
Eylül 14
Daha Fazla
Loading...