Trendler
01
KPI Nedir?
KPI nedir, işletmelerin stratejik hedeflerine ulaşma başarısını ölçmek için kullanılan niceliksel metriklerdir. KPI'lar, stratejik yönlendirme, performans izleme, karar verme ve çalışan motivasyonu açısından büyük önem taşır.
Temmuz 31
02
Ember Nedir?
Ember.js, açık kaynaklı bir JavaScript framework'üdür ve özellikle web uygulamaları geliştirmek için kullanılır. Ember, dinamik ve zengin kullanıcı deneyimleri sunmak üzere tasarlanmıştır. İşte Ember.js'in genel özellikleri ve kullanım alanlarına dair bilgiler:
Aralık 16
03
Kurumsal Kimlik Kılavuzu Nedir?
Kurumsal Kimlik Kılavuzu, kurumsal davranış ve görsel göstergelerin bir araya gelmesi ile ortaya çıkar. Hedef kitlenin gözünden bir “Kurumsal İmaj” oluşturulur. Kurumsal imajın olumlu olması kurumun itibarı açısından oldukça önemlidir.
Şubat 04
04
Yaşama Dair
Yaşamak şakaya gelmez,Büyük bir ciddiyetle yaşayacaksınBir sincap gibi meselâ,Yani, yaşamanın dışında ve ötesinde hiçbir şey beklemeden,Yani bütün işin gücün yaşamak olacak.Yaşamayı ciddiye alacaksın,Hem de o derecede, öylesine ki,Meselâ, kolların bağlı arkadan, sırtın duvarda,Yahut kocaman gözlüklerin,Beyaz gömleğinle bir laboratuvardaInsanlar için ölebileceksin,Hem de yüzünü bile görmediğin insanlar için,Hem de hiç kimse seni buna zorlamamışken,Hem de en güzel en gerçek şeyinYaşamak olduğunu bildiğin halde.
Şubat 08
05
Linux Nedir?
Linux nedir, açık kaynaklı bir işletim sistemi çekirdeği olup, genellikle Unix benzeri işletim sistemlerine dayanan birçok dağıtımla kullanılan bir platformdur. Linus Torvalds tarafından geliştirilen Linux, güvenlik, stabilite ve esneklik gibi özellikleriyle öne çıkar. Çeşitli dağıtımları aracılığıyla sunucu işletim sistemleri, kişisel bilgisayarlar ve gömülü sistemlerde geniş bir kullanım alanına sahiptir.
Ekim 20
06
Visual Studio Code Nedir?
Visual Studio Code nedir, Microsoft tarafından geliştirilen açık kaynaklı ve platformlar arası bir kaynak kod düzenleyicisidir. Geniş eklenti desteği, entegre terminal, akıllı kod tamamlama, güçlü hata ayıklama araçları ve kaynak kontrol entegrasyonu gibi özelliklerle donatılmıştır. Web, mobil uygulama, veritabanı yönetimi ve bulut/DevOps gibi çeşitli yazılım geliştirme alanlarında kullanılır. VS Code, hafif ve hızlı yapısı ile geliştiricilere esnek ve güçlü bir kod düzenleme ortamı sunar.
Eylül 14
Daha Fazla
Loading...