Trendler
01
SASS ve SCSS Nedir?
SASS ve SCSS nedir, CSS preprocessor'leri olarak bilinen teknolojilerdir. Bu araçlar, CSS kodlarını daha yönetilebilir, daha esnek ve daha güçlü hale getirerek web geliştirme süreçlerinde önemli bir rol oynarlar. Değişkenler, karışımlar, yerleştirme ve kısmi dosyalar gibi özellikler sayesinde geliştiriciler, CSS yazma süreçlerini hızlandırabilir ve kod tekrarını azaltabilirler.
Mayıs 11
02
Girişimcilik Nedir? Girişimciliğin Avantajları Neler?
Girişimcilik, özgür bir ruha sahip olmaktır. Risk alabilmek, krizleri yönetebilmek ve bu süreçte kendi potansiyelini sonuna kadar açığa çıkarmaktır. Girişimci insanlar sıradanlığı değil farklı olmayı hedeflemekten çok yaşarlar. Doğuştan bir ilgi, yetenek ve alaka olabilmekle birlikte girişimcilik sonradan da öğrenilebilir.
Şubat 22
03
Google Drive nedir, ne işe yarar ve nasıl kullanılır?
Google bu zamana kadar bir çok farklı hizmetlerle karşımıza çıkmıştır. Neredeyse herkes internet aramalarını Google arama motoru üzerinden gerçekleştiriyor. Google bu servislerinin yanında bir de bulut depolama hizmeti sağlıyor.
Ekim 28
04
MAC İşletim Sistemi Nedir?
MAC işletim sistemi nedir, Apple tarafından geliştirilen ve özellikle Macintosh bilgisayarları için tasarlanmış bir işletim sistemidir. macOS olarak da bilinen bu işletim sistemi, kullanıcı dostu arayüzü, güvenlik önlemleri ve yüksek performansıyla öne çıkar. Mac kullanıcıları için özel olarak optimize edilmiş uygulama ekosistemi ve güçlü donanım entegrasyonu sağlar.
Ekim 20
05
Yeni Nesil Marka ve Reklam
Yeni Nesil Marka ve Reklam, dijital odaklılık, kişiselleştirme, yaratıcı içerikler, sosyal sorumluluk ve interaktif deneyimler gibi stratejilerle tüketici deneyimini zenginleştirir ve marka bağlılığını artırır. Bu markalar, dijital çağın gerekliliklerine uyum sağlayarak, etkili reklam kampanyalarıyla dönüşüm oranlarını artırır ve marka değerini güçlendirir.
Mart 02
06
NestJS ve MySQL ile Rest Api Yapımı
NestJS ve MySQL ile Rest Api yapımı, TypeScript tabanlı bir Node.js framework'ü olup, MySQL ile güçlü ve ölçeklenebilir REST API'ler oluşturmayı kolaylaştırır. Veritabanı bağlantısı, entity ve repository oluşturma, servis ve kontrolcü yazma ve API uç noktalarını tanımlama adımları ile bir REST API geliştirme süreci açıklanmıştır. Bu yöntemle, etkili ve verimli bir API oluşturabilirsiniz.
Ocak 20
Daha Fazla
Loading...