Trendler
01
NodeJS Dışarıdan Dosya Dahil Etme
NodeJS Dışarıdan Dosya Dahil Etme Node.js, modüler bir yapıya sahip olduğundan, dışarıdan başka dosyaları veya modülleri projenize dahil etmek oldukça yaygındır.
Mart 16
02
Robotik Kodlama
Robotik kodlama, robotların belirli görevleri yerine getirebilmesi için programlanması sürecidir ve bu süreçte yazılım ve donanım bilgisi kullanılır. Robotik kodlama eğitimi, öğrencilere ve yetişkinlere robotların nasıl programlanacağını öğretir ve problem çözme, yaratıcılık gibi beceriler kazandırır.
Ağustos 06
03
Firebase Nedir? Kullanım Alanları Nelerdir?
Firebase nedir, Google tarafından sunulan ve geliştiricilerin mobil ve web uygulamaları oluşturmasına ve yönetmesine yardımcı olan bir platformdur. 2011 yılında kurulmuş ve 2014 yılında Google tarafından satın alınmıştır. Firebase, güçlü bir backend altyapısı sunarak, geliştiricilerin uygulamalarını daha hızlı ve verimli bir şekilde geliştirmelerine olanak tanır.
Temmuz 12
04
.NET Nedir?
.NET nedir, Microsoft tarafından geliştirilen ve çeşitli uygulamaların oluşturulmasını sağlayan bir yazılım geliştirme platformudur. Çapraz platform desteği, geniş kütüphane ve araç seti, dil desteği, yüksek performans ve güvenlik gibi özelliklere sahiptir. Web, masaüstü, mobil, bulut ve oyun geliştirme gibi çeşitli alanlarda kullanılabilir.
Ağustos 12
05
Dropbox Nedir?
Dropbox nedir, dosya saklama, senkronizasyon, paylaşım ve işbirliği gibi hizmetler sunan bir bulut depolama platformudur. Kullanıcılar, dosyalarını Dropbox'a yükleyerek güvenli bir şekilde saklayabilir, farklı cihazlardan erişim sağlayabilir ve dosyalarını kolayca paylaşabilirler.
Ağustos 15
06
Pardus İşletim Sistemi Nedir?
Pardus, TÜBİTAK tarafından 2003 yılında geliştirilmeye başlanan yerli bir işletim sistemidir. Kullanım alanı oldukça geniş olan bu işletim sistemi, kamu kurumlarında kullanılmaya halen devam ediliyor.
Ekim 20
Daha Fazla
Loading...